Flere og flere shopper via e-firmaer

Adskillige online outlets frembyder efterhånden en række forskellige fragtløsninger. En af de mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare ordren den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså yderst ligetil, og ofte tillige den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan tillige afveje for og imod at vælge at få sendt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig godt nok lidt dyrere, men desuden særligt nem. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du har bopæl nær netshoppens arbejdslager.

Leveringstidspunktet er jo ret så væsentlig hvis vi har behov for din ordre om kort tid, og af den grund er det utvivlsomt meningsfuldt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved det relevante produkt.

En række online shops stiller garanti om 1 dags fragt på masser af varenumre, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset før pakkepersonalet har fri.

Enkelte e-forretninger i Danmark garanterer levering uden betaling, men i reglen kun ifald man handler for en konkret pris. Som alternativ skal du udse dig den prisbilligste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde – om du er tæt på Taastrup, Middelfart eller Slangerup – er at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Undersøg om internet selskabet er medlem af e-mærket

Det er jo efterhånden ualmindeligt smertefrit for folk at søge sig frem til priser i blandt flere online shops og følgelig har langt de fleste online butikker været nødt til at nedbringe prisniveauet på mange af deres produkter – til piger og drenge, samt til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange frembyde levering uden beregning.

Dog kan det alligevel vise sig lønsomt at udforske flere online butikker efter rabat før du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at modtage den laveste pris.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en e-shop sælger produkter til salg for en udsalgspris som virker besynderligt beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, hvilket garanterer køber imod uærlige online firmaer.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere regningen over en periode.

Forud for at nogen bestiller hos en webshop behøver de i virkeligheden skimme forhandlerens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke super spændende.

En nemmere løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som er en indikation om at e-forretningen respekterer de danske love, foruden at internet butikken undertiden evalueres af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Desuden tilbydes du anledning til opbakning, når du skulle få problemstillinger med din ordre. Læs mere her.

I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er hensynstagende til de primære vedtægter der kan have betydning for transaktionen, som for eksempel den ombytningsret virksomheden anvender. Derfor er det tilmed afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise sin bestilling, om man er på udkig efter et produkt til en herre eller dame.

En antydning af at internet forhandleren føjer de officielle danske regler

Trustpilot giver dig absolut belejlige chancer for at eftergå forskellige nuværende kunders tanker og derved tilrådes det, at du undersøger netshoppens omtaler før du færdiggør din shopping.

Facebook indebærer ligeledes aldeles fremragende løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Tilmed møder vi mange online varehuse i Danmark hvor kunder kan publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere må tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden finansieres af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en samling af internet varehuse derved at vi introducerer virksomhedernes tilbud, og opnår betaling forudsat de brugere vi sender videre udfører en bestilling.

Oplysninger om varer og e-butikker understøttes rutinemæssigt, men der tages ikke ansvar for reguleringer der kan være iværksat efter at vi sidste gang opdaterede websitets data.

«
»