Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion internet firmaer foreslår nu diverse forskellige leveringsmidler. Den mest benyttede er lige nu pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente din ordre den dag der passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt praktisk, samt typisk endda den mest letkøbte løsning til levering.

Leveringstidspunktet kan være temmelig vigtig forudsat vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det fuldkommen vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på den pågældende vare.

Temmelig mange e-butikker i Danmark stiller udsigt til levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer gratis fragt, men tit under forudsætning af at man handler for en konkret pris. I øvrigt skulle du tage den mest prisbevidste mulighed for levering, der oftest – uanset om man bor ved Aarhus, Haderslev eller Nivå – vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Kig hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket

Det er efterhånden usædvanlig overkommeligt for forbrugerne at finde information om priser i blandt flere online varehuse og for det har en lang række e-firmaer fundet det nødvendigt at reducere udsalgspriserne på deres produkter – til babyer og børn, og endvidere også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde fragtfri levering.

Men det kan imidlertid vise sig smart at sammenligne et par internet firmaer efter tilbud inden du bestiller, sådan at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris.

Du bør lige meget hvad huske på, at når en forhandler på nettet annoncerer bedst i test varer for en pris der virker helt fantastisk god, bør det tit være et kendetegn på en falsk online forretning. Køb med kort er dog inkluderet i et lovbud, som forsvarer os imod uærlige online forhandlere.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække prisen af flere omgange.

Forinden nogen køber hos en online butik bør man helt sikkert gennemgå webshoppens forretningsbetingelser, men det er oftest et omfattende arbejde.

En anden valgmulighed er at finde ud af hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et signal om at online forhandleren opretholder de danske regler, foruden at internet forretningen af og til gennemses af specialister som kender til lovgivningen. Dette er desuden din chance for bistand, såfremt du udsættes for problemstillinger i processen med dit indkøb. Du kan finde mere information via dette link.

Yderligere tilrådes det at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde vilkår der er gældende for bestillingen, som fx den byttepolitik internet firmaet bruger. I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig bevarer ens købsbekræftelse, således man altid kan påvise bestillingen, om du søger en vare til en dreng eller pige.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig

Trustpilot tilbyder visse fortræffelige chancer for at betragte en række forhenværende brugeres evalueringer og derved rekommanderer vi, at du undersøger internet firmaets vurderinger før du færdiggør din shopping.

Facebook genererer endvidere i højeste grad habile metoder til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk e-forhandlere hvor folk kan levere en anmeldelse af ordreforløbet, som desuden kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Informationer om varer og internet forretninger ajourføres fra tid til anden, men vi påtager os ikke ansvaret for reguleringer der kan være foretaget efter at vi sidst opdaterede de anvendte informationer.