Netkøb sker på telefonen

Masser af e-shops tildeler nu om stunder en hel del forskellige løsninger til levering. En der er meget anvendt er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når du har mulighed for det. Metoden er jo ret praktisk, og tit derudover den mindst kostelige form for levering.

Du kunne derudover vælge at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig jævnligt lidt dyrere, men ligeledes vældig ukompliceret. Den mindst kostelige metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du opholder dig i kort afstand af webshoppens arbejdslager.

Leveringstidspunktet kan være særligt afgørende i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer med det samme, og herved er det utvivlsomt på sin plads at du gransker den forventede leveringsdato for det relevante produkt.

En del online varehuse lover levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen placeres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken skippet afsted før pakkemedarbejderne har fri.

Nogle få netshops frembyder gratis levering, men typisk er det påkrævet at du handler for en bestemt pris. Som alternativ kan man foretrække den prisbilligste form for fragt, der tit – hvad end man opholder sig ved Holstebro, Rønne eller Hadsten – vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Et billede på at e-butikken adlyder de officielle danske regler

Det er i dag usædvanlig let gængeligt for enhver at finde de laveste priser på diverse online selskaber på https://kreavis.dk/ og til gengæld har langt de fleste e-butikker fundet det uundgåeligt at reducere salgsværdien på mange af deres varer – til juniorer, samt til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange yde portofri levering.

Det kan trods alt vise sig indbringende at kigge forbi et par internet butikker efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.

Du bør alligevel være obs på, at når en webbutik udbyder varer til salg for en udsalgspris som anses for usædvanlig beskeden, så kan det for det meste være en varsel om en bedragerisk netbutik. Betalinger med kort er dog indbefattet af et lovbud, som passer på os overfor bedrageriske e-firmaer.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at betale regningen i flere bidder.

Før nogen bestiller i en internet butik kan man i princippet sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, men det er i reglen en tidskrævende opgave.

En nem løsning kunne være at finde ud af om internet selskabet er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-shoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at online forretningen ofte efterses af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Derudover giver det dig chance for opbakning, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din bestilling.

Ligeså slår vi et slag for at køberen er klar over de mest centrale forhold der influerer på handlen, fx hvilken returrettighed internet virksomheden bruger. I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig sikrer sin faktura, så man altid kan bekræfte sit køb, hvad end man er på shopping til en pige eller dreng.

Antal dages levering er selvfølgelig særligt aktuel

Trustpilot bringer dig helt tiltalende chancer for at verificere en række forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftersøger netbutikkens omtaler inden du handler.

Facebook genererer lignende regulære gode muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. Derudover er der nogle internet firmaer som giver kunderne mulighed for at afgive en evaluering af deres køb, som ligeledes bør anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

«
»