Vælg en side

Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid

DKK 79,00

Juventus drikkedunk fra adidas, perfekt til at have med i sportstasken. Dunken er lavet i samme farver, som klubben nye hjemmebanesæt, og den prydes derudove … læs mere her

Varenummer (SKU): 161846 Varekategori:

Beskrivelse

Produktfakta

  • Navn: Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid
  • Mærke: adidas
  • Pris: DKK 79.00
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fragt: DKK 30.00
  • Varekategori: Drikkedunk

Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid

Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid er blot et af de produkter, du finder her på siden. Kendetegnende for alle fodbold produkterne er, at det er gode priser og den kendte mærkevare kvalitet. Du finder bla. fodboldudstyr fra Nike, Adidas, Puma, New Balance, Mitzuno, Pantofola d’Oro, Under Armour, Umbro m.fl. Alle de kendte mærker, der gennem årene har bevist deres værd på fodboldbanen. Og der er selvfølgelig forskellige prisklasser, så er der noget for enhver smag og pengepung.

Fodboldudstyr er ikke mærkesnobberi

De forskellige mærker bruger rigtig mange penge på udvikling og forbedring af fodboldudstyr. Det kommer alle fodboldspillere tilgode, og konkurrencen de forskellige mærker imellem er benhård. Det er et rigtig stort marked og der er både penge og prestige i at være den førende leverandør til forskellige fodboldklubber og til os mere almindelige fodboldspillere. Og logikken er jo ret simpel: Hvis Messi er din store helt, og han spiller i et bestemt mærke, så vil du næsten automatisk foretrække det samme mærke. Successen fra de professionelle fodboldkampe smitter af på alle fodboldspillere over hele verden, og det kan mærkes på markedsandele og dermed på hvor meget de sælger. Alt sammen noget, der kommer dig tilgode, da alle mærker er nød til at være knviskarpe på at få det maksimale ud af f.eks. fodboldstøvlerne.

Køb Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid til kun kr. 79.00 i dag med hele 30 dages returret, så leveres den direkte til din adresse.

Fodboldtrøjer og fodboldbukser er skabt til fodbold

Der er stor forskel på, om du render på fodboldbanen i et par almindelige shorts og en standard t-shirt fra tøjskabet – eller om du hopper i et par fodboldshort og en fodboldtrøje fra f.eks. Adidas. Stoffet er meget forskelligt fra det stof, som vi bruger til dagligt i det almindelige modebillede. Fodboldtøjet er skabt til at transportere sveden væk fra kroppen og sørge for at være behagelig gennem hele kampen og træningen.

Juventus Drikkedunk – Sort/Hvid – Juventus drikkedunk fra adidas, perfekt til at have med i sportstasken. Dunken er lavet i samme farver, som klubben nye hjemmebanesæt, og den prydes derudove …
> Læs mere her